HIDROIZOLIM 2K

KARAKTERISTIKAT E PERGJITHSHME

* Hidroizolim 2K eshte nje izolues dy-komponentesh:
* Komponenti A qe eshte ne forme pluhuri dhe komponenti B qe eshte ne forme te lenget. Se bashku , te perziera formojne nje mase izoluese me aftesi shume te mire ngjitese, qe pas tharjes kalon nje membrane elastike te papershkueshme nga uji.
* Eshte i pershtatshem per izolimin e hapesirave te ndryshme si banjo , bodrume , terrace , etj

UDHEZIME PERDORIMI

* Substratiku perdoret hidroizolimi duhet te jete i paster pa mbetete materialesh te ndryshme , yndyre apo pluhuri. Vrimat dhe hapsirat ne siperfaqe duhet te mbushen dhe trajtohen para se te perdoret hidroizolimi. Dy komponentet perzihen deri sa te arrihet homogjenizimi i plote , pastaj shtrihet me furce, kurse shtresa e dyte shtrihet me material te holluar paksa duke i mbuluar skajet e siperfaqes. Siperfaqja ne te cilen aplikohet Hidroizolimi duhet te jete e paster, pa mbetjete materialesh te ndryshme per nje aplikim te persosur.

PERZIERJA

Mund te perzihet me uje sipas nevojes deri ne 1L.